075 - 202 23 62
info@solarzaanstad.nl

Geld lenen om zonnepanelen en andere duurzame producten te kopen

Wist je dat er momenteel heel veel huishoudens zijn die geld lenen om daarmee hun huishouden te verduurzamen? Het is niet vreemd dat je het geld dat je hiervoor nodig hebt niet zomaar even op je spaarrekening hebt staan. Het aanschaffen van zonnepanelen, het installeren van een warmtepomp, het plaatsen van HR+++ glas of het laten aan brengen van woningisolatie zijn geen goedkope klussen. Toch is het zeer verstandig om in dergelijke producten te investeren omdat het je hiermee ook direct enorme kosten bespaard op je energierekening.

Waar moet je beginnen als je geld wilt lenen voor verduurzaming?

Wanneer je van plan bent om je woning te gaan verduurzamen, is het verstandig om eerst te kijken welke subsidies momenteel gelden in de gemeente waar jij woont. Wanneer je op een bepaalde manier je woning verduurzaamd kan het zijn dat de gemeente hier namelijk aan meebetaald, dit scheelt al lekker wat in de kosten. Wanneer je op de hoogte bent van deze subsidies en regelgeving kun je offertes opvragen bij bedrijven die je kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning.

Geld lenen om geld te besparen op je energierekening

Wanneer je weet wat de verduurzaming van je woning je gaat kosten, en je weet hoeveel subsidie je kunt verwachten, kijk je welk geld je kunt missen op je spaarrekening. Geld lenen kost altijd geld, daarom is het absoluut zonde van je geld om meer te lenen dan je daadwerkelijk nodig hebt. Ga vervolgens naar overstappen.nl/geld-lenen/. Op deze website vind je een vergelijker. Vul de vergelijker in met de gevraagde gegevens. Binnen enkele minuten staat er een rijtje met goed passende en voordelige kredietverstrekkers op je beeldscherm.

Vergelijken loont de moeite

Het vergelijken van een groot aantal kredietverstrekkers is binnen enkele minuten gedaan op overstappen.nl. Het aanvragen van een lening is maatwerk en voor iedereen anders. De kredietverstrekker kijkt bijvoorbeeld naar je inkomen, je woonsituatie, je leeftijd, de hoogte van het te lenen bedrag en je leendoel. Jouw leendoel is verduurzaming. Wist je dat wanneer je hiervoor een persoonlijke lening of een groene lening voor afsluit, je de rente van het geleende geld in de meeste gevallen kunt terugkrijgen van de belastingdienst?!

Wat is de goedkoopste lening?

De goedkoopste lening is in de regel de lening met de laagste rente en de kortste looptijd. Maar omdat je dergelijke lening snel afbetaald kan bij een hoog te lenen bedrag het maandbedrag ook aan de hoge kant zijn. Kun jij met jouw budget maandelijks dit bedrag afbetalen? Zo niet? Kies dan een wat langer lopende lening zodat het maandbedrag meer verdeeld wordt.

Copyright © Solar Zaanstad | door

RvE Online Promoties en Linkbuilding.Amsterdam